David Bowie: Let’s Dance (1983)

Pels fans de l'”innovador” funk dels Daft Punk, aquest disc de fa 35 anys va ser produït pel guitarrista negre amb rastes que surt al costat dels que duen casc al vídeo clip del ultra escoltat Get Lucky.

És Nile Rodgers, guitarrista dels Chic, una de les bandes de funk més grans de la història, i a part de gran guitarrista va fer de productor d’infinitat d’artistes, i tots els àlbums que va produir tenien el toc característic d’aquest mestre. El famós We are family (repetit fins a la sacietat darrerament a través de la publicitat) de les Sister Sledge (auto plagi absolut a l’hora de fer el riff de guitarra del Get Lucky) Diana Ross, INXS, Like a Virgin de Madonna, Jeff Beck, Mick Jagger, Duran Duran…

letsdance

Doncs aquest mag de la guitarra funky va produir aquest fantàstic disc. Avui mentre l’escoltava me’n feia creus: Com pot un àlbum començar d’una manera tan magistral: Modern Love, China Girl i Let’s Dance, 20 minuts increïbles.

Bowie encara utilitza aquí la seva veu aguda Ziggi Stardust, però ja fa ús dels seus registres més greus que caracteritzen la part final de la seva carrera.

Fans de Daft Punk, que no nos embauquen, ja està tot inventat.

 

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s