Eels: Wonderful, Glorious (2013)

E, o Mark “E” Everett, ha editat per fi un nou treball, després de la intimista i poc reconeguda trilogia formada pels àlbums Hombre Lobo (2009), Tomorrow Morning i End Times (2010), ha editat un disc on torna a exposar el seu tarannà fugisser de la comercialitat, sense perdre, però, la signatura que fa gairebé vint anys el va portar a les llistes d’èxits amb el single Novocaine for the Soul, estendard d’un àlbum fantàstic Beautiful Freak (1996).

eels wonderful glorious

En aquest nou disc ens ofereix un so super brut, molt fuzzy, amb baixos i guitarres distorsionats, que es converteixen en la marca d’aquest disc, tot i així, això no dificulta l’escolta del disc, ja que aquest so extremadament granulós permet entendre l’essència de les cançons, E continua fent cançons pop, i el més important, sensacionals melodies vocals. Tot i així, les estructures continuen sent complexes.

També trobem balades, no cançons d’amor, sinó temes lents que parlen de la inseguretat, d’escenes de la vida, de com costa afrontar la vida a vegades, de l’amistat. O cançonetes d’aire folk, cosa habituals en els discs de Eels, com On the Robes.

Han aparegut un parell de vídeo-clips Peach Blossom i New Alphabet, que us recomano.

Jo ja tinc les entrades pel concert que farà a Barcelona el proper 27 d’Abril, el darrer cop que va venir no el vaig poder anar a veure, i m’han arribat veus que va ser un concert espectacular.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Eels, Música, Músics, Wonderful, Glorious

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s