George Harrison: Early Takes Vol.1 (2012)

Com un automatisme, cada cop que veig un disc de George Harrison, el compro. Aquest cop es tracta d’un disc nou, amb temes ja sentits, però en les seves primeres versions.

És un disc molt autèntic, la majoria de les cançons estan enregistrades sense artificis, guitarra acústica, baix i bateria, i han estat fruit de la cerca exhaustiva que han fet Martin Scorsese i el seu col·laborador Giles Martin, fill de l’insigne productor dels Beatles George Martin, pel documental Living in the Material World. Giles Martin ja havia fet coses relacionades amb els The Beatles, com ara la Antologia publicada l’any 1996 i l’exitós disc de remescles sobre les cançons dels Beatles anomenat Love i utilitzat pel Cirque du Soleil en el seu espectacle resident al The Mirage de Las Vegas.

En aquest disc es veu la destresa de George Harrison amb la guitarra, i en temes com Mama You’ve Been On My Mind, composat per Bob Dylan destaca la gran veu del petit dels Beatles.

És, sense cap mena de dubte, el disc més country de George Harrison, les guitarres acústiques donen un gust folk a la majoria dels temes. Per ser un disc rescatat de cintes perdudes en els armaris de Friar Park la qualitat del so és excepcional, i és converteix en un disc necessari pels fans de Harrison i dels Beatles.Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under George Harrison, Música, The Beatles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s